Finishing Touch Collection

Interieur & Styling

VH Webvision Finishing Touch Collection Mockup

VH Webvision Finishing Touch Collection Logo

Bent u op zoek naar een warm , sfeervol en tijdloos interieur? Of het nu gaat om een nieuwe lamp, nieuwe meubels of een complete inrichting, wij helpen u graag om uw smaak te vertalen naar uw ideale interieur. Kom inspiratie op doen in onze winkel; in combinatie met deskundig en persoonlijk advies worden er geen keuzes gemaakt waar u later spijt van krijgt.

Wij zijn gespecialiseerd in persoonlijk kleur- en interieuradvies, en hebben een goed gevoel voor styling. We werken graag met verstilde kleuren, mooie materialen en accessoires die een sfeer creëren van warmte en rust. Landelijke, sober, stoer of chic…

Lieneke Pruijssers, FT Collection:

"Onze website was sterk verouderd maar we zagen een beetje op tegen het ontwikkelen van een nieuwe. Toen op een dag 2 enthousiaste jongens bij ons binnenstapten die vonden dat zij een eigentijdse, frisse website konden maken die voldoet aan de eisen van de tijd aarzelden we niet. Ze maakten een opzet waar wij ons in konden vinden; en met wat overleg en aanpassingen van onze kant is er een website uitgerold waar we heel veel complimenten over krijgen. Super gedaan dus jongens!

Heel fijn ook dat jullie direct reageren wanneer we een vraag hebben of een aanpassing door willen voeren. Succes met jullie bedrijf!"

Bekijk de website