Webshops

Waneer je winkel sluit, gaat je webshop verder

Online winkelen makkelijk gemaakt

Wat een fijne winkel was dat, in het centrum van de stad, waar je ieder weekend wel kwam. Was … want de fysieke winkel is inmiddels ingeruild voor een webshop. Wij zorgen voor de overstap en maken professionele webshops met een gebruiksvriendelijk CMS systeem. Net als de websites zullen de webshops die wij maken responsive zijn, zodat ze op ieder toestel gebruiksvriendelijk zijn.

Eenvoudig online verkopen

Wij bouwen de webshops in het WordPress Systeem. Hierbij maken wij gebruik van WooCommerce. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen in de wereld en met een beetje hulp kan iedereen zelf eenvoudig zijn webshop onderhouden.

Het systeem is uit te breiden met talloze extra's om de webshop zo goed mogelijk op jouw wensen af te stellen. Betalen kan op bijna elke mogelijke manier, van iDeal tot Afterpay.

Meer informatie over WooCommerce kan je hier vinden.

Realiseer jouw idee met ons
VH Webvision WooCommerce Webshop

VH Webvision Hosting

Hosting & Support

Wanneer de webshop af is, moet hij ook zijn eigen plekje op het internet krijgen. Wij bieden hulp bij het regelen van de hosting en het kiezen van de domeinnaam. Zodra dit geregeld is kan je je flitsende producten aan de wereld laten zien. Zelf kan je de webshop bijwerken door middel van de training en handleiding die wij aan het einde van het project geven. Het kan echter voorkomen dat er wijzigingen zijn die je liever door ons laat verrichten. Hier hebben wij passende support mogelijkheden voor.

Meer over hosting & support
©2017 | The VH Group logo | &