Gratis websitecheck


Omdat een (gratis) controle nooit kwaad kan

Gratis je huidige website laten controleren

Je hebt zelf een website van enkele jaren oud en je bent daar erg blij mee. Wel snap je dat er wat onderdelen aan verandering toe zijn. Misschien zijn er hyperlinks die niet werken en wellicht is je beveiliging verlopen. Kortom: Er zijn mogelijkheden tot optimalisatie. In dergelijke gevallen kun je bij ons de gratis websitecheck aanvragen. Wij controleren de website dan op allerlei toestellen (desktop, tablet en telefoon) en komen met een verslag waarin alle verbeterpunten en/of aanpassingen staan. Eventueel kunnen wij deze aanpassingen doorvoeren. Zo is jouw website weer volledig geoptimaliseerd.

Ik wil een gratis check!
VH Webvision

Hoe gaan wij te werk?

Analyse, feedback, optimalisatie
Zodra wij de aanvraag ontvangen, controleren wij eerst de desktopversie van jouw website. Wij letten op onder andere gebruiksvriendelijkheid, de URL-structuur, niet werkende hyperlinks en op mogelijkheden tot zoekmachineoptimalisatie. Naast deze primaire ‘scan’, zetten wij andere mogelijke aanpassingen op papier, zoals de uitstraling en inhoud van de website.

Responsive design
Na de basiscontrole controleren wij het responsive design van je website. Dit houdt in of de website gebruiksvriendelijk is voor mobiele telefoons en tablets en of deze goed weergegeven wordt. Wist je bijvoorbeeld dat Google onlangs meer zoekopdrachten had via telefoons en tablets dan via desk- en laptops? Het is dus heel belangrijk dat je website vloeiend werkt op alle soorten apparaten.

SEO Check & Websitenelheid
Een trage website is één van de grootste online ergernissen die vaak veel mensen vroegtijdig de website doet verlaten. Toch zijn er veel langzame websites en vaak wordt dit veroorzaakt door kleine, makkelijk te verhelpen imperfecties, zoals verkeerde afbeeldingsformaten. Daarnaast komt het vaak voor dat websites haast onvindbaar lijken op Google. Daarom doorlopen wij de website met een aantal tools om te testen hoe zoekmachinevriendelijk de website is. Daarnaast testen wij jouw websitesnelheid uitgebreid. Ook van zulke gevallen maken wij een complete rapportage, zodat je weet wat er veranderd kan worden om de website te optimaliseren.

Feedback verslag
De volgende punten kun je dus in het verslag verwachten:

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Zoekmachinevriendelijk/SEO
  • Responsive design
  • Websitesnelheid
  • URL-structuur
  • Design
Hierin vermelden wij ook wat het optimaliseren je zal kosten wanneer wij dit oppakken. Uiteraard kun je er zelf voor kiezen welke onderdelen je aan wil laten passen.

Ik wil een gratis check!

Ben jij er klaar voor om jouw droom te realiseren?


Ja, ik wil nu beginnen!

Wil jij het optimale uit je website of webshop halen en meer inkomsten genereren?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij sturen je handige tips & tricks!

* Max 4 keer per jaar (pinky swear)