Website voor Starters


De beste website voor een starter.

Een starterswebsite?

Wij snappen hoe het is als startend bedrijf. Je werkt onwijs veel en doet je uiterste best om nieuwe klanten te vinden. Dit op zich is al moeilijk genoeg. Een professionele online uitstraling vergemakkelijkt dit proces. Tegenwoordig doen potentiële klanten namelijk vaak goed onderzoek naar jouw bedrijf, met name online. Wij zorgen ervoor dat deze (potentiële) klant jouw website tegenkomt en natuurlijk onthoudt. Een mooie, goed werkende website met de juiste teksten is de doorslaggevende factor voor veel mensen. Juist daarom voorzien wij graag alle starters en ZZP'ers van een goede website voor een betaalbare prijs. Wij noemen het de “starterswebsite". Een professionele responsive website met een afgesproken lay-out, binnen 48 uur opgeleverd tegen een voordelig tarief. Die wil jij toch ook!?

VH Webvision
VH Webvision

Ook geschikt voor tablet en mobiel

Je wil graag dat jouw nieuwe website op alle toestellen goed werkt. Wij realiseren dit en nog veel meer!

Zelf gemakkelijk te beheren

Jij kunt zelf teksten en afbeeldingen aanpassen of toevoegen. Ook kun je gegevens wijzigen en alle voor jou nuttige dingen kun jij zelf uitvoeren, zonder onze tussenkomst!

Google vriendelijke website

Jouw website moet organisch (zonder betaald te adverteren voor een hogere ranking) wel vindbaar zijn op Google. Wij maken deze Google-, SEO- en natuurlijk klantvriendelijk.

Ben jij er klaar voor om jouw droom te realiseren?


Ja, ik wil nu beginnen!

Wil jij het optimale uit je website of webshop halen en meer inkomsten genereren?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij sturen je handige tips & tricks!

* Max 4 keer per jaar (pinky swear)