Contact opnemen


Aangenaam! We maken graag persoonlijk kennis met je om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Regel jij de afspraak?

Ik heb een vraag

Bekijk onze veelgestelde vragen
of stuur ons een berichtje.

Bekijk veelgestelde vragen

Maak een afspraak

Plan direct een afspraak met ons in.
(gratis en vrijblijvend!)

Afspraak maken

Hulp nodig? Bel support!

Dringend hulp nodig? Bel Alan of Jordi of mail naar support@vhwebvision.nl.

FAQ (veelgestelde vragen)

Iedere klant heeft zijn eigen wensen die er uiteindelijk voor zorgen dat een prijsopgave tot stand komt. Om je toch een beetje op weg te helpen kost een website bij ons gemiddeld tussen de €750,- en €2500,-. Dit geldt voor een website op maat.

Onze voorafgebouwde starterswebsite kost eenmalig €300,-. Wellicht passend voor jouw bedrijf? Meer info hier

Indien je ons een nieuwe website voor je laat ontwikkelen maakt het niet uit of je al bij een andere partij hosting hebt afgesloten. Wij ontwikkelen de website met alle plezier voor je en ondersteunen je bij het live zetten.

Het kan wel zo zijn dat webhosting bij ons goedkoper is dan bij de huidige partij. Bereken jouw webhosting kosten bij ons hier

Dit is afhankelijk van het pakket dat jij nodig hebt. Met onze digitale tool kun je per onderdeel bepalen hoeveel jij nodig hebt. Je stelt eenvoudig en snel een pakket samen en ziet direct de prijs.

Bereken jouw webhosting kosten bij ons hier

Het is een techniek waarmee de verbinding tussen de bezoeker van een website en de server waar de website is ondergebracht wordt beveiligd middels zeer sterke encryptie. Met een SSL verbinding zorg je ervoor dat men niet kan meelezen met wat je naar de website verstuurt. Maar het voorkomt ook dat informatie die naar de website verstuurd wordt, of vanaf de website verzonden wordt, aangepast kan worden.

Wanneer wij de webhosting voor jou verzorgen, zorgen wij altijd voor een SSL verbinding.

Onder support valt alles wat komt kijken bij je website/webshop wanneer het project is opgeleverd. Heb je vragen, hulp nodig bij iets aanpassen en/of wil je de website altijd up-to-date houden? Wij hebben hier verschillende opties voor.

Bekijk onze onderhoudsmogelijkheden hier of neem contact op om een oplossing op maat te krijgen.

Geen probleem! Graag maken wij kennis met je bij jou in de regio of bij een flexplek onderweg. Omdat wij vooral digitaal werken zal het toekomstige contact per telefoon, mail of whatsapp verlopen.

Of je nou in Zuid-Holland of Limburg woont, wij werken graag samen met je!

Dit hangt af van een aantal factoren. Wordt het ontwerp direct goedgekeurd of zijn een paar correctierondes nodig? Hetzelfde geldt bij het ontwikkelen van de website/webshop.

Om je toch een beetje op weg te helpen neemt het traject gemiddeld 2-4 weken in beslag. Dit is van ontwerp tot oplevering.

Nee! Indien de prijs van de website/webshop in één keer een hoop geld lijkt te kosten kan je ervoor kiezen om het bedrag in termijnen te betalen. Geef dit aan bij ons en wij komen samen tot een passende oplossing!

Contactgegevens


Bezoekadres (op afspraak!):

Postadres:
The VH Group
Drossaardslag 7
2805DE, Gouda

Overig:
KvK: 63559560
BTW: NL855291369B01

Stuur een bericht
Ben jij er klaar voor om jouw droom te realiseren?


Ja, ik wil nu beginnen!

Wil jij het optimale uit je website of webshop halen en meer inkomsten genereren?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij sturen je handige tips & tricks!

* Max 4 keer per jaar (pinky swear)