Gratis webshopcheck


Zodat jouw webshop nóg beter wordt!

Gratis je huidige webshop laten controleren

Je hebt een webshop die goed verkoopt en de zaken gaan prima. Misschien kan het echter nóg beter. Zo merk je dat er wat onderdelen anders kunnen. Je vindt dit minder mooi of je wil dat iets anders… Ook heb je een aantal pagina’s die niet helemaal doen wat de bedoeling is. Je vindt het echter zonde om een compleet nieuwe webshop te laten maken. Juist om die reden hebben wij de gratis webshopcheck!

Wij controleren jouw webshop op allerlei toestellen, zoals de desktop, tablets en telefoons. Wij voorzien jou vervolgens van een uitgebreid verslag waarin alle verbeterpunten en/of aanpassingen staan. Ook geven wij jou een indicatie wat het je zou kosten als wij deze aanpassingen doorvoeren. Zo kun je op een betaalbare manier jouw webshop optimaliseren!

Ik wil een gratis check!
VH Webvision

Hoe gaan wij te werk?

Analyse, feedback, optimalisatie
Zodra wij jouw aanvraag ontvangen, controleren wij jouw webshop op de desktop en bekijken wij de gebruiksvriendelijkheid, zoals jouw URL-structuur, defecte hyperlinks en mogelijkheden tot zoekmachineoptimalisatie. Daarnaast zetten wij andere mogelijke aanpassingen op papier, zoals de uitstraling en de inhoud van de webshop.

Responsive design
Je wil natuurlijk wel dat iedereen jouw webshop kan bekijken, ongeacht het apparaat dat zij gebruiken. Vandaar dat wij ook het responsive design controleren. Zo controleren wij jouw webshop op de gebruiksvriendelijkheid voor mobiele telefoons en tablets en of deze goed wordt weergegeven. Wist je bijvoorbeeld dat Google onlangs meer zoekopdrachten had via telefoons en tablets, dan via desk- en laptops? Het is dus heel belangrijk dat jouw webshop vloeiend werkt op alle soorten apparaten.

SEO Check & Webshopsnelheid
“Zit mijn product wel goed in de winkelwagen of is de webshop vastgelopen?” Dat is een vraag die jouw klanten niet mogen stellen. Een trage webshop is één van de grootste online ergernissen die veroorzaakt dat veel mensen vroegtijdig een webshop verlaten. Jouw (potentiële) klanten willen een product kopen en de webshop moet gewoon goed en snel werken. Vaak echter zijn er kleine dingen, zoals verkeerde afbeeldingsformaten, die een webshop onnodig vertragen. Hierdoor loop je veel potentiële omzet mis. Daarnaast zijn veel webshops beperkt vindbaar via Google. Juist hierom doorlopen wij de webshop met een aantal tools om te testen hoe zoekmachinevriendelijk je webshop is en testen wij ook de snelheid uitgebreid. Hiervan maken wij een complete rapportage, zodat je weet wat er veranderd moet worden om de webshop te optimaliseren.

Feedback verslag
De volgende punten kun je dus in het verslag verwachten:

  • Het (responsive) design van de webshop
  • De URL-structuur
  • Zoekmachinevriendelijk/SEO
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Webshopsnelheid
Jij krijgt in ons feedbackverslag ook een indicatie van de kosten als wij de optimalisatie voor jou doorvoeren. Je kunt natuurlijk zelf kiezen of je überhaupt iets aangepast wil en welke dingen dit zijn.

Ik wil een gratis check!

Ben jij er klaar voor om jouw droom te realiseren?


Ja, ik wil nu beginnen!

Wil jij het optimale uit je website of webshop halen en meer inkomsten genereren?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij sturen je handige tips & tricks!

* Max 4 keer per jaar (pinky swear)