Recensies


Wat zeggen klanten over ons? 100% klanttevredenheid!
Snelle en persoonlijke service is waar wij voor staan.

Na een hele goedesamenwerking kan ik dit geweldige bedrijf aanbevelen voor jou website, ze denken in oplossingen en denken met je mee. Het was een zeer aangename samenwerking!

~ Roy de Jong, www.dejonggedenksteenonderhoud.nl

VH Webvision heeft de website van het nieuwe Goudse festival Hart van Oranje mogelijk gemaakt. We zijn erg blij met het eindresultaat en met de uitgebreide service van het team. Zij denken met je mee en helpen je om de website helemaal naar eigen smaak in te richten.

Wij raden VH Webvision zeker aan!

~ Jeffrey van Sluijs, www.hvoranje.nl

Erg tevreden met onze huidige website en de support achteraf! Zij hebben geholpen met onze 2 webshops op te zetten en ook bij het verhuizen van de normale webserver naar een snellere dedicated server. 24/7 bereikbaar voor vragen en altijd een snelle service!

~ Jesse Mostert, www.onlinebabyplants.nl

VH Webvision is een jong en toch zeer ervaren buro met een grote expertise in het vervaardigen van web omgevingen, SEO & marketing. Er wordt goed meegedacht vanaf de eerste opzet. Onepage bootstrap sites tot uitgebreide meertalige platforms. Snelle afhandeling en persoonlijk contact.

~ Willem Westerik, www.aweta.nl

Onze website was sterk verouderd maar we zagen een beetje op tegen het ontwikkelen van een nieuwe. Toen op een dag 2 enthousiaste jongens bij ons binnenstapten die vonden dat zij een eigentijdse, frisse website konden maken die voldoet aan de eisen van de tijd aarzelden we niet. Ze maakten een opzet waar wij ons in konden vinden; en met wat overleg en aanpassingen van onze kant is er een website uitgerold waar we heel veel complimenten over krijgen. Super gedaan dus jongens!

Heel fijn ook dat jullie direct reageren wanneer we een vraag hebben of een aanpassing door willen voeren. Succes met jullie bedrijf!

~ Lieneke Pruijssers, www.ftcollection.nl

Als kanovereniging hebben wij gezocht naar een website bouwer om onze bestaande website te vernieuwen. De daartoe gedreven leden hebben contact gezocht met VH Webvision. Na een gedegen uitleg over de wensen van de vereniging heeft VH Webvision een proefsite gebouwd. Deze is daarna door de leden en het bestuur beoordeeld. De gemaakte opmerkingen werden vlot en op een plezierige wijze behandeld. Na lancering hebben wij dan ook veel positieve reacties op de vernieuwde site zkvdesprinters.nl mogen ontvangen.

~ Renate Beerens, www.zkvdesprinters.nl

De website die zij voor mij hebben gemaakt ben ik erg tevreden over, deze zit technisch goed in elkaar en sluit ook aan op het vandaag de dag zo belangrijke Responsive Design, oftewel een mee schalende website wanneer je op je mobiel of tablet kijkt.

Wanneer ik zelf klanten heb met een slechte website durf ik ze gerust door te sturen naar VH-Webvision. Niet alleen omdat ze goede websites bouwen, maar ook omdat het erg prettig samenwerken is.

~ Wijnand Sta, www.sta-verhuur.nl

Ik ben erg tevreden over de website. Dank jullie voor de fantastische service. Ik kan VH Webvision van harte aanraden aan een ieder die op zoek is naar snelle, gedegen en betaalbare service!

~ Willem Linthorst, www.wl-ict.nl

Ben jij er klaar voor om jouw droom te realiseren?


Ja, ik wil nu beginnen!

Wil jij het optimale uit je website of webshop halen en meer inkomsten genereren?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij sturen je handige tips & tricks!

* Max 4 keer per jaar (pinky swear)